BOARD YOGA SWEDEN!

Göteborg är en fantastisk stad på många sätt. Något av det bästa är just närheten till vatten. Och pratar man närhet skall det vara nära på riktigt. Man skall kunna gå, rulla, åka spårvagn, eller på annat sätt komma nära vattnet utan större insats i restid, eller vara behov av bil.

Igår var Ståpaddla med Corpo.se på Hisingssidan där Maria Cerboni höll ett soldränkt board-yoga-pass i Sannegårdshamnen. Där kan man snacka om närhet till vattnet. Området är smart arkitektoniskt utformat; Varierande nivåer på bryggor och trädäck och fint designade bänkar. Modernt, men ändå med viss bibehållen Göteborsk hamnkänsla. Detta bjuder in folk att sjunka ner en stund vid vattnet. Att ett helt gäng hade en yoga-session i inre delen av hamnen skapade givetvis ytterligare en anledning för flera förbipasserande att stanna upp, sätta sig på en solvarm bänk, och bara titta.

Många frågade om det blir fler sessioner just i centrum; Japp! Kolla på Corpo.se eller på Ståpaddla så kommer uppdateringar om event och olika pass. Eller boka in något eget med oss. I centrum eller utanför, vi kommer dit där det finns vatten.

http://www.stapaddla.se/

http://www.corpo.se/se

http://shop.supevolution.com/

https://surfers.se/

Nedan; härliga on-board-photos från Jessica Karlsson!

Passar på att uppdatera med ytterligare bilder från ännu ett Sannegårds-pass i flödande sol från gårdagen (27/6):