TANDEM-SUP!

För många är detta nog den absolut roligaste formen av paddling, vare sig du är nybörjare eller avancerad! Att hitta rytmen ihop, i lugnt eller högt tempo, verkar vara extra belönande när man gör det på just en bräda.

Balans, motorik, takt, kommunikation; Väldigt många delar länkas faktiskt samman fortare än man tror, och plötsligt glider man fram i en rytmisk och böljande paddling tillsammans. Och med bra fart!

På Ståpaddla kallar vi det även världens minsta team-building. Du kanske har världens minsta, men världens viktigaste team? Ta med din partner, arbetskollega, träningskompis eller någon du vill lära känna bättre, och få en riktigt fascinerande paddling ihop! Vill man köra gemensamt med ett annat par / team så har vi två stycken dubbel-SUP tillgängliga. (Ståpaddla)

 Såklart perfekt för träning, lek och bus med juniorer!