Eldsjälar och snösjälar

April är sista officiella skidmånaden i Västra Götaland tycker jag. Så tack för hela denna säsongen som till slut blev en riktigt fin sådan. I första hand skall tacket riktas till de som ser till att det funnits snö, och att den legat på rätt sätt, på rätt ställe, vid rätt tidpunkt. Helt enkelt de eldsjälar som sköter konstsnön på alla fina anläggningar som finns runt omkring i våra trakter.
Inte ovanligt att man läser om spårstatusen på skidspår.se :  – Nu är spåren pistade och klara, klassiskt och skate, fryser nog till mer under natten, välkomna!  Och så ser man att uppdateringen kommer från någon som pistat klockan 02.00 en tisdag kväll. Så jobbar bara en eldsjäl. Eller en snösjäl. Tack!

Borås skidstadion, mars. Åkning i en härlig ridå av nyslungad konstsnö.
En heldag i spåren på Hestrastugan kostar ungefär samma som en caffè macchiato i Göteborg.
Den enda sportdryck jag dricker är min egen varma choklad, oftast gjord bara på vatten och någon bra eko-choklad (årets favorit var en 65% Madrifolio från Cacao Barry). Alltid termos från Thermos.
Borås skidstadion  höll som vanligt högsta klass.